Robusta hästar

Här kommer de första lilla blogginlägget från mig. Hoppas ni kommer gilla att följa oss om vad som händer här på gården och här kommer jag uppdatera er så mycket jag bara kan.

Ja, i morse möttes man verkligen av ISlandshästar! Dom är fantastiska våra robusta och starka små hästar. De kändes som de regnade istappar och blåste hårda vindar i dag. Hästarna bryr sig dock inte… de vänder rumporna mot vinden och mumsar på sin hög med hö.😊

Vyerna runt oss här påminner mycket om landskapet på Island. Jag har ju varit o arbetat med hästar på Island så många gånger nu att jag knappt kan hålla räkningen…. både på norra o på södra Island o både vår, sommar o vinter.

I bland vad de ju så hårda vindar så frukosten fick ätas i stallet för att inte blåsa bort.😊 Ja,fantastiska våra hästar är… de våta o kyliga tränger nästan inte ens in nån gång i deras kraftiga päls.

Ja…man är ju övertygad om att hästarna trivs i de öppna vyerna.. de kan hålla koll på allt och flugfän blåser bort under de varma månaderna…

Ibland när snön ligger över de granbeklädda bergen här uppe på höjderna påminner de sååå om Islands vackra vyer med glaciärer och öppenhet.

Ja, jag älskar naturen här, vyerna ,Björketorp, vårt stall och hästarna. Härligt !

I dag händer de mer spännande på gården, så kika in snart igen, så ni inte missar nåt. 😊

Hej hopp/Paulas islandshästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s