Ridskolevecka o klart för långturen.

Första ridskoleveckan på Paulas islandshästar här varit och startat jättefint.

Alla ville i stort sett rida lite till och längtar redan till nästa gång.

De blev nästan som en liten nostalgitripp när de i går anlände en Mamma med sin dotter och Mamman själv hade gått i många år på min gamla ridskola i Berghem förr och också gjort sin praktik på vårt förra ställe och nu ville att dottern skulle lära sig rida hos mig.

ÄvenTisdagens vuxengrupp bestod i en del tjejer som tidigare också ridit hos mig och nu va överlyckliga att jag startat upp igen.

De gör mig så varm i hjärtat av att höra era fina ord ❤

Fick också medelande från en Mamma vars barn börjat på ridskolan o jag blev nästan rörd till tårar..

citat….

”Tack Paula! Du, som gör det möjligt för vårt barn att träna balans o kroppskontroll, öka självförtroende o övervinna rädslor under trygga former.
Du är klok! …men jag tror ändå inte att du helt förstår värdet i allt det du gör!” ❤️

Jag är helt överväldigad efter första veckan… Gårdagens lektion är en del som behöver lite ledhjälp och de kändes så roligt när jag kunde presentera både min dotter och min brorsdotter och tjejerna som bor på gården till hjälp. Känner ju verkligen att vi lever upp till mottot som jag vill skapa

”Att vi är en liten och familjär ridskola ,där alla ska få växa både barn, ungdomar och vuxna och känna sig välkomna och få känna sig trygga med hästarna”

Och nu mina vänner erbjuder vi lagom till vårens ankomst även långturer. Nu är den klar!!!

Och vilka vägar….oj, oj, oj! Jag har hamnat heeeelt rätt!

Kilometerlånga tölt och galoppsträckor, sjöar, skog…ja, helt underbar natur. Turen kommer vara på cirka 3 timmar och efteråt serveras de svampsoppa och nybakat bröd på gården, medans hästarna får kraftfoder och hö i sina boxar.

Kostnad som öppningserbjudande 600 kr,varav 100 kr betalas i bokningsavgift. Välkomna att boka. Enklast via sms 0709639600 Ser fram emot en fin vår tillsammans med er ❤

Hej hopp/Paula på Paulas islandshästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s