Regnig ridskola och träning av häst.

I går hanns de med träning av min lille pålle med. Vi har tränat i över ett halvår på att Sveini ska kunna lita på mig…(han har en tendens till överreaktion i många lägen) å ha såpass med förtroende att kort stund av träningspasset ska ha kunna länga ut hela halsen i sin fulla längd ner. En häst som har sitt huvud där nere har helt lämnat dig i våra händer.. då är de inte lika lätt för hästen att fly när han helt längt ut sin hals. De har vart svårt att få Sveini hit…men nu har vi lyckats.

Ridning kräver tålamod och kunskap…. och ger oss sååå mycket den dagen vi får de där små bevisen på att vi lyckats.

Ridskolan innehöll lite regn i går .. läs *typ ett helt hav 😂 men alltså va gör de när… barn kommer inrudsandes o man får höra fraser som att…

-Jag tycker de e rätt synd att vårterminen slutar sen.❤ Fick trösta henne med att… . men lilla gumman, vi har ju precis börjat 😂

Eller när en från vuxengruppen kommer o ger en en kram för att hon är så lycklig över att jag ordnade en plats till henne .

Ja, jag säger då de… de kan regna så mycket de vill…. Jag älskar mitt arbete o ni elever o gäster o hästarna ger mig så mycket.

Ha en bra dag alla. Hej hopp/Paula på Paulas islandshästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s