Välkommen till vår kennel

Vi föder upp chihuahuor med fokus på bra lynne och trygga hundar. Paulas chihuahuor är godkänd i svenska kennelklubben och vi följer skks riktlinjer för avel. Våra valpar levereras med stamtavla.

Är du intresserad av att köpa hund från oss är du välkommen med din intresseanmälan, klicka på knappen ”ställ mig i kö” nedan. Vi har även just nu en valp till salu, missa inte att ta dig en titt.

Våra hundar


I vår flock finns idag 8 stycken tikar i varierande åldrar varav flera av dem är vår egen uppfödning. Här nedan följer en presentation av dem alla.

Myran

Född 2017. Brun med vita tecken.

Myran har under flera år använts i vår avel och hon har fått flera kullar med fantastiska individer. Nu är Myran pensionerad och hennes dotter Millan kommer att ta vid.

Märta

Född 2016. Créme med vita tecken.

Även Märta har under flera år använts i vår avel och även hon har fått flera kullar med fantastiska individer. Nu är Märta pensionerad och hennes döttrar Mini samt Majken kommer så småningom att ta vid.

Millan

Född 2021. Créme.

Millan är vår blivande avelstik. Patella ua. Millan planeras att paras i sommar eller till hösten, läs mer under planerade kullar.

Dotter till Myran och hennes pappa är dansk champion.

Majken

Född 2022. Blue and tan.

Mini

Född 2020. Blue and tan.

Mimmi

Född 2019. Black and tan.

Moa

Född 2018. Black and tan.

Maja

Född 2014. Svart och vit.

Till salu


Just nu har vi ingen valp till salu. Kontakta oss vid framtida intresse.

Planerade kullar


Vi planerar en kull för Millan som kommer att paras under sommaren eller till hösten. Millan är créme och hanen är choklad, det är stor chans till chokladfärgade valpar. Båda är långhåriga.

Vi har en Facebookgrupp för våra valpköpare där de delar med sig av bilder samt historier om sina hundar. Är du intresserad av att köpa hund från oss är du välkommen in i gruppen.

Tidigare kullar


I december 2022 fick Myran sin sista kull. 5 stycken crémefärgade valpar, 4 hanar och 1 hona.